2 rondleidingen + Diner bij
Grand Café Smit

Ons meest gekozen arrangement

Prikkel uw zintuigen maximaal door beide rondleidingen te bezoeken!
De combinatie van 2 rondleidingen én afsluitend een diner bij Grand Café Smit, is het meest gekozen arrangement.

Start met uw familie, vrienden of collega’s bij Wijngaard De LosserHof. Na ontvangst met koffie en eigengemaakte cake krijgt u een rondleiding over de wijngaard en wijnmakerij. De uitleg komt uiteraard van de bewoners en wijnmakers van De LosserHof zelf. Een uniek kijkje in de keuken!
Afsluitend kunt u in de cadeauwinkel eigengemaakte producten kopen, als aandenken of als cadeau voor iemand anders!

Vanuit De LosserHof vertrekt de groep naar de rand van het centrum van Losser, naar de Distilleerderij van Johan Horstman. Hier wordt u ontvangen met een drankje en neemt Johan jullie mee in het bijzondere distilleerproces. Leer de technieken op het gebied van ruiken, proeven en smaakbeleving van de distillaten. Echt proeven hoort hier natuurlijk ook bij! Gemaakt van de ingrediënten die je alleen in het Twentse landschap vindt, is dit zuivere distillaat een unieke kans om iets moois te proeven.

Sluit de dag af met een diner bij Grand Café Smit en proef letterlijk de smaak van Losser. Praat gezellig na met uw vrienden, uw familie of collega’s en geniet van heerlijk eten en bijpassende wijnen en whiskey.

Proef Losser op z’n best!

Natuurlijk kunt u er in dit arrangement ook voor kiezen om de groep op te splitsen. De helft van de groep krijgt dan een rondleiding bij Wijngaard De LosserHof en de andere helft bij Distilleerderij Horstman. U komt dan samen bij Grand Café Smit om te genieten van een heerlijk diner.

Laat ons weten wat uw wensen zijn, wij denken graag met u mee!

Reserveer het arrangement  • We hebben een super ervaring gehad.

    Marleen Muller
  • Het was een geweldige middag, we hebben ons vermaakt. Uniek concept

    Marre Oorthuis

PROEF DE AMBACHT, PROEF ONZE PASSIE!

Start typing and press Enter to search