Stel zelf uw arrangement samen

Informatie over rondleiding

Boek nu!

Bij Proef Losser heeft u zelf de vrijheid om een arrangement samen te stellen dat het beste bij de gelegenheid past. Komt u er niet uit wat te doen, vraag het ons, want we denken graag met u mee!

U kunt er voor kiezen om één rondleiding te combineren met een lekkere lunch of een diner bij Grand Café Smit, of u gaat voor een uitgebreider pakket. Zie hieronder een aantal voorbeelden:

Voorbeeld 1
U organiseert een leuk uitje voor uw collega’s. Jullie verzamelen bij Grand Café Smit in het centrum van Losser. De helft van de groep vertrekt naar De LosserHof om daar een kijkje op de wijngaard te nemen. Na de koffie met iets lekkers vertellen de bewoners van De LosserHof meer over het proces van het wijn maken en neemt u een kijkje op de wijngaard zelf of bij het verwerken van de druiven.

De andere helft van de groep wordt verwacht door Johan Horstman, ambachtelijk distilleerder van whiskey, jenever en kruidenbitters. De collega’s worden hier niet alleen rondgeleid, maar mogen zelf ook letterlijk ruiken en proeven van de distillaten.

Na de rondleidingen komen alle collega’s weer bij Grand Café Smit om samen te genieten van een heerlijk diner, aangekleed met heerlijke wijnen van Wijngaard De LosserHof en whiskey van Horstman.

Wij kunnen ons voorstellen dat de collega’s graag van beide ambachten iets zien, leren en proeven, daarom is het ook mogelijk om na de eerste rondleiding te wisselen. Groep 1 gaat nu naar de distilleerderij en groep 2 nu naar Wijngaard De LosserHof.
Tussen de rondleidingen door kan er lekker geborreld worden bij Grand Café Smit, met een hapje en een drankje.

Voorbeeld 2
Misschien bent u op zoek naar een moment van ontspanning tijdens een intensief weekend of een paar dagen ‘hei-sessie’. Proef Losser is dan het ideale uitje om er even tussenuit te gaan. Gezellig, lekker en ook nog leerzaam.

Hoe lekker is het om na een dag van overleg, te ontspannen en iets bij te leren over het proces van distilleren! Johan Horstman neemt u mee in zijn distilleerderij en leert u technieken op het gebied van ruiken, proeven en smaak.

Vervolgens schuift u aan bij Grand Café Smit voor een heerlijk diner waar de smaken van de whiskey’s weer langs komen en waar u uw avond heerlijk kunt afsluiten samen.

Bent u meer een wijn liefhebber, kies dan voor een rondleiding op Wijngaard De LosserHof.


Stel zelf samen
U bepaalt dus helemaal zelf hoe het ideale arrangement Proef Losser er uit ziet. Vink aan welke rondleiding(en) u wilt boeken en of u voor een borrel, een lunch en/of diner kiest bij Grand Café Smit.
Heeft u verder nog wensen of ideeën, stuur deze dan ook gelijk mee! Wilt u bijvoorbeeld met een huifkar van de ene naar de andere locatie gereden worden? Ook dat regelen we graag voor u!

Uw reservering is pas geldig als wij dit bevestigd hebben per mail.

reserveer het arrangement


  • We hebben een super ervaring gehad.

    Marleen Muller
  • Het was een geweldige middag, we hebben ons vermaakt. Uniek concept

    Marre Oorthuis

Proef de ambacht, proef onze passie

Start typing and press Enter to search